Tuesday, July 04, 2006

World Cup dah nak habissss..


World Cup 2006 dah dekat nak habis..antara orang2 yang tak berapa happy kalau world cup dah habis :

1. Hj Omar (tokey kedai mamak kat our neighbourhood).....mesti dia harap setiap tahun/setiap bulan ada world cup.....memang happening kedai dia masa world cup...dia punya peak masa Argentina vs German (kuater final).....sampai gelas pun tak cukup...terpaksa guna bekas plastik....

2. Abang Jamal...tokey kedai burger sebelah kedai mamak....masa tengok bola memang tak menang tangan orang up benjo dan burger.....

3. Para isteri kat rumah........yang ni aku tak boleh confirm..sama ada diorang suka ke tak suka kalau world cup dah habis.......it's something wrong kalau diorang tak suka bila world cup dah habis.....bermakna diorang lebih suka kita bersidai tengok tv kat kedai mamak dari dok berebut tv remote dengan dia dan anak2.....


Anyway my prediction for final......... Germany vs Portugal................Macam biasa Germany menang...

10 comments:

Lan Rambai said...

Ni semua ko punya pasal ahh ni German kalah.. sebab takut rahsia diaorang yg ko tahu tu orang lain dapat tahu! Jadi dorang terpaksa bagi kalah!

Anonymous said...

mai la sokong france wooi

Azhar Ahmad said...

Macam kecewa je? Salam perkenalan!

Azhar Ahmad said...

Jerman dah kalah. Kali nih siapa menang. Itali atau France? Tak sabar nak tunggu malam ni. Salam perkenalan. Berjalan jalan keliling Geju!

Lan Rambai said...

wei.. kudeenn... ko nak tunggu Euro 2008 start baru nak post entry baru ke wei?

KudeN said...

kuden!! Kuden di sini.. hak hak.. saje je.. terjumpe orang name same.. excited lebih la siket. hehehe..

Ayu said...

salamss dtg dr blog Lan rambai.. saje je singgah.. cute nya tgk kad anak2 awak buat :)
salam perkenalan

Lan Rambai said...

laaa.. aku ingatkan dah ada entry baru sebab beria-ia komen kat blog aku hahahaha

kudin said...

azhar,ayu & kurt kuden ; tak sia2 aku link dgn blog Lanrambai yg ngetop tu...ramai pulak yg jengok2..thank you and jengok2 le lagi...

Anonymous said...

Keep up the good work Accessory isuzu trooper houses for sale in kaufman texas Clomid challenge how to change a 15 amp circuit breaker goodmans car dvd Motorola v66 cell phone Gary duke and mn realtor kansas city mo apartment exxon mobile home page Scacoma cancer Honeywell hwm 260 humidifier http://www.coldwell-banker-larson-realty.info/michigan-real-estate-agents.html Direct sales mlm opt-in email