Monday, July 24, 2006

RMk9.....


Pak Lah : Haa..kudin....hang dah dapat projek RMk9 ke..???

Aku : Belum ada yg confirm lagi dato' seri.....kitorang dah daftar dgn kewangan 6 tahun lepas...belum pernah dapat direct appointmnet...

Pak LAh : Ni dah banyak list of project kat paper tu..hang tak follow up ke...???

Aku : Dah follow up dato' seri.....tapi dia kata akan lantik ikut turn....diorang cakap akan dilantik secara telus....telus macam mana dato' seri....

Pak Lah : AAaaA.. betul tu hang tunggu je....sikit lagi nama hang mesti naik punya....

AKu : oooo..kena tunggu ikut turn lagi le yea.........tak dapat projek kecik dapat projek besar pun ok le dato' seri.....hello...hello dato' seri...........................helllloooooooooo......

' Bang, bangun bang........ngigau jadi Dato' K ke jadi KJ...???????''

............................mimpi RMk9 lagi aku..........."tanda2 nak dapat projek kot..????"

7 comments:

blackpurple said...

880 projek...dapat sangkut satu pun dah ok.. ha ha...

myberlingobox said...

InsyaAllah dapat tuhhh...

Anonymous said...

Hey! Very Nice! Check out this website I found where you can make extra cash.
It's not available everywhere, so go to the site and see if you can find something. I found something and make
and extra $900 a month!

http://www.degree-programs-online.info/extramoney.htm

Azhar Ahmad said...

Wowwwieeee. Hope Malaysia terus membangun!

Anonymous said...

Come suka gambar eklusip pak lah nie...

Anonymous said...

This is very interesting site... Specter lcd monitors Always wear protective eyewear Oregon help with payday loans

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » » »