Monday, December 18, 2006

TAK NAK !

..Masa aku masuk sekolah menengah ...Abah aku bagi pesanan /amaran :

"Kalau kamu pakai duit belanja yang aku bagi utk beli rokok..aku tak halal dunia akhirat....kalau kamu doh kerja...nak isap 10 kotak sehari pun ikut mu lahhh...!!"

...Hasilnya sampai sekarang aku tak hisap rokok...mungkin pesanan yg sama aku akan ulang kat anak2 aku kelak...harap2 menjadi....

p/s : sebenarnya ...err..aku ada curi2 isap jugak...tapi pau member2 punya rokok..bukan beli pakai duit yg abah aku bagi...

4 comments:

~ GAB ~ said...

Hisap rokok kat sekolah lah yang paling nikmat dalam dunia, tambah2 lagi duduk sekolah asrama penuh, disiplin ketat gila. Dapat langgar disiplin yg berat ni rasa macam satu kemenangan. Kalau silap haribulan boleh kena gantung sekolah, tak pun public canning hehehe

myberlingobox said...

aku mencuba hisap rokok mula form two, sebab tengok kat bilik asrama 3/4 hisap rokok, ada kawan aku yang hisap ganja lagi.... tapi aku dah berhenti.

berlingomerah said...

woi bila nak update blog ni

myberlingobox said...

test