Friday, October 13, 2006

Belum Ada Rezeki...


Sepanjang 10 tahun berkecimpung dlm bidang ni...yang belum kesampaian ialah utk buat projek kat kampung sendiri(Kelantan)....Dah banyak kali cuba buat proposal sejak dulu lagi..tapi satu pun belum menjadi....latest proposal ialah upgrade stesen2 keretapi di sana....

....tapi nampaknya belum ada rezeki lagi...ataupun dah memang tertulis, rezeki aku kebanyakan di luar dari negeri ku sendiri....Wallahuallam..

5 comments:

Lan Rambai said...

time dokek nak raya ni rajin pulak ko update ek? Wei.. apsal komen2 aku dibiarkan tak berjawab? tak baik tau hahahaha

kudin said...

dekat2 raya dah kurang proposal....sempat le aku jengok2 blog ni...

myberlingobox said...

cantik gak proposal kau ni, untuk stesen ketaeapi kelantan, patut kau buat rekabentuk islamik sikit, sure dapat punya, besarkan kawasan surau tu, sure Nik Aziz suka punya

kudin said...

Design tu memang cantik...ini bukan state project le...ini federal project...

~ GAB ~ said...

Lama tak masuk Kudin punya blog ni sebab tiap kali masuk sebelum ni tak ernah update...