Wednesday, August 02, 2006

Ceramah Israk Mikraj @ Al-Hidayah S.U.


Hari tu dah beli album Sdr. Akil Hayy..Nasyid Klasik. Mula2 aku beli CD...bila nak pasang rupanya CD changer aku dah kong...lepas tu aku beli kaset...terlupa pulak kereta aku tak de kaset player....untuk dengar kaset tersebut aku terpaksa drive my Vitara pegi kerja....boleh dengar on the way to my office....kalau nak harapkan KLFM, Sinar FM dan tah apa2 FM lagi jangan harap le...

9 comments:

Lan Rambai said...

weii.. aku curi gambar poster yg ko curik ni tau

myberlingobox said...

aku pun sama curik gambar niiiii, thanks

Lan Rambai said...

tulis kat blog bukan main panjang.. kat blog sendiri malas nak update.. hampeh punya budakkk hahahaha

myberlingobox said...

tu namanya carik makan, anyway aku rasalah mungin ni satu teknik yang menarik menjawab soalan ataupun kenyataan/tulisan yang ditulis dalam satu-satu blog. Tulisan perlu bersifat nasihat dan ingat mengingati, tapi aku ingin memberi amaran kepada blog-blog kepunyaan Yahudi tak perlu beri nasihat, yang ni semua kau persetankan sahaja. Aku pun geram ni......adakah aku bersalah selepas berjumpa kalian semalam......argghhfhhhhhhhhhhhhhh

unclesam said...

hey man you all very good bloggers la.....keep a good work!!!!!!!!!

sanggarang said...

aku tgk utz akil hai semacam jer posing.......kat umah kau ke. "mcam biasa ku lihat sofa tu....tp d mana ya????"

Anonymous said...

Keep up the good work
»

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Jansport laptop baags for sale Hitch hiking in the uk

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » » »