Wednesday, December 03, 2008

Kota London...Paris & Dublin....




..Kota LOndon sepatutnya aku jejaki pada tahun1995...utk buat further study pada masa itu....Loan Mara dah approve dan tempat pun dah dapat iaitu di Oxford Brookes University....tapi orang tua ku tidak memberi keizinan....mungkin mereka lebih mengenali anaknya pada masa itu...
...Tapi ada jugak hikmahnya......ofis lama yang aku kerja sponsor aku sambung belajar di ITM S Alam...(siap boleh pakai kereta Charade mata kucing masa tu..)

9 comments:

Anonymous said...

oxford brookes adik beradik ngan natey brookes.... waarghahahaha...
- pemerhati tegar

Anonymous said...

mujur mak pak hang pikir panjang...heheh

pegi sana tak bawak family ke? tak baik tau...

KC

Anonymous said...

kalau dah guna loan mara,maka jangan la dok kutuk kerajaan lebih-lebih malah sepatutnya beri idea yang bernas pada kerajaan

KUDIN.. said...

kc: mana boleh bawa anak2....sana sejuk diorang tak tahan...

anonymous 2 :mana ada kutuk kerajaan....dah macam2 proposal dan projek aku buat kat kerajaan....terimakasih kerajaan..

apai said...

huggghhhhh...baru update....

Anonymous said...

Tahniah sdr Kudin, Alhamdulillah semoga sama-sama diberkati oleh ALLAH usaha anda.Tapi cara sdr berinternet dalam su.net ni macam ...macam...macam

hang perak said...

Seronoknya makan angin,bila la nak merasa makan angin kat negara orang putih ni. Kudin,pegi europe buat ape?. Bussiness trip atau cuci mata?.-hang perak.

ss said...

nice place to visit la.....paris kota romantik apasal lak?..sebab sejuk ke?

the principal said...

Huh! Sepanjang bekerja, tak pernah ada can macam ni. Tu yg malas nak kerja...